Roqueta Origen

El celler Abadal llança la primera edició de la Gastro Week by Abadal a Barcelona

  • 01-06-2018

 

Les nits del 28 de juny a l’1 de juliol el Celler Abadal posa en marxa la primera GASTRO WEEK by Abadal a la ciutat de Barcelona, Badalona i el Prat de Llobregat. Una iniciativa gastronòmica que busca potenciar el maridatge dels productes de la terra, per la qual 10 restaurants ofereixen 10 menús únics creats en exclusiva per a l’ocasió i maridats cadascun amb vins Abadal. Una oferta gastronòmica local diversa i enriquidora, amb la voluntat d’experimentar la fusió perfecte entre vi i gastronomia.

Els restaurants participants són: Ca l’Arqué (Badalona), Els Pescadors (Barcelona), L’Arrosseria Xàtiva Les Corts (Barcelona), MariscCo Còrsega (Barcelona), NOW Not Only Wine (Barcelona), ON Sushi (Barcelona), ONA nuit (El Prat de Llobregat), Racó d’en Cesc (Barcelona), Sasha Bar (Barcelona), Terra Ca La Nuri (Barcelona).

Els qui gaudeixin d’aquesta proposta poden optar també al premi d’una visita al Celler Abadal  amb una nit d’allotjament amb esmorzar inclòs a l’hotel boutique l’Hotelet Casa Padró de Manresa.

Per a més informació i per consultar les propostes dels menús maridatge: www.abadal.net/gastroweek